سکه بازان روی چه دلاری قمار کردهاند؟
از نگاه آنها، معاملهگران سکه نهتنها باور دارند که قیمت دلار از مرز 30هزار تومانی عبور خواهد کرد، بلکه به ورود این ارز به محدوده 31هزار تومانی هم خوشبین هستند. در صورتیکه تمام عوامل روز چهارشنبه ثابت فرض شوند، حباب سکه با دلار 31 هزار و 400 تومانی صفر میشد.
در این میان، گروهی از معاملهگران هم باور دارند، سکهبازان بیشتر از رشد قیمت دلار روی افزایش طلای جهانی حساب بازکردهاند. آنها امیدوارند طلای جهانی به بالای هزار و 900 دلار بازگردد و در گام بعدی حرکت به سوی مرز 2هزار دلاری را آغاز کند. با فرض ثابت بودن قیمت دلار و سکه، اگر دیروز ارزش اونس طلا به 2 هزار دلار میرسید، حباب فلز گرانبهای داخلی صفر میشد.
آنچه مسلم است دیروز ارزش سکه با قیمت دلار و اونس هماهنگی نداشت. برای اینکه چنین هماهنگی بهوجود بیاید، در یکسو نیاز به افزایش دلار یا اونس است و در سوی دیگر، تنها کافی است که سکه خود به سوی نرخهای پایینتر حرکت کند.
در واقع دیروز ارزش ذاتی سکه، در حدود 13میلیون و 200 هزار تومان بود و در صورتیکه قیمت بازاری سکه به ارزش ذاتی آن نزدیک میشد، حباب بدون اینکه اتفاقی برای دلار و اونس طلا بیفتد، از بین خواهد رفت.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.